Logo ROC van Twente
Studentbreed goed gekleed!

Kayser is de specialist voor student- en bedrijfskostuums op maat die je uitstraling tijdens jouw studie compleet maakt. Kies hieronder je opleiding en ontdek wat Kayser voor jou kan betekenen.

Kleding voor de student

Samen met ROC van Twente hebben wij studentkostuums samengesteld die uitermate geschikt zijn voor jouw opleiding met een moderne vlotte uitstraling! Je bent geheel vrij waar je dit pak aanschaft maar we maken het jullie gemakkelijk en aantrekkelijk.

Jij ontvangt van ons een uitnodiging met een vastgestelde datum en tijd en komt naar Kayser in Enschede aan de Cromhoffsbleekweg 5. Je past het kledingpakket, behorend bij jouw opleiding, wij noteren je maten, vermaken waar nodig de kleding en leveren de kleding tijdens het begin van je opleiding centraal uit. Zo verlies je geen tijd met internetbestellingen, maten die niet passen, retourzendingen of een onjuiste uitvoering van de kleding. Je bespaart dus tijd, krijgt speciale prijzen en ontvangt altijd het juiste kledingpakket voor je opleiding.

Onze adviseurs nemen tijdens het passen je maat, geven advies en nemen eventuele aanpassingen op. Zo zie je er altijd representatief uit en draag je altijd de juiste dresscode bij externe bezoeken of tijdens de stage.

Het kledingpakket wordt op school geleverd in een luxe hoes, zodat je de kleding gemakkelijk en veilig kunt vervoeren en bewaren. Samen met de wasinstructie kun je je pak zelf onderhouden en heb je geen stomerijkosten. De stropdas of shawl ontvang je van het ROC van Twente.

Kom dus op de datum en tijd die vermeld staat op de uitnodigingsbrief om het pak te laten aanmeten!

Namens team Kayser tot dan!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Kayser Bedrijfskleding.