Een onvergetelijke eerste indruk ...
ROC van Twente

Gastheer / Gastvrouw

ROC van Twente kledingpakket

Na de zomer ga je beginnen met de opleiding Gastheer/Gastvrouw op het ROC van Twente.

Het ROC van Twente heeft, samen met Kayser Bedrijfskleding, een kwalitatief hoogwaardig kledingpakket voor je samengesteld. Dit kledingpakket kunnen wij jou voor een scherpe prijs aanbieden, maar je bent vrij elders een gelijk pakket aan te schaffen. De speciale ROC van Twente prijs ligt ca. 10% onder de normale marktprijs en dus kun je voordeel halen uit onze samenwerking.

De aanbieding ziet er als volgt uit:

Gastvrouw

  • Pantalon of rok
  • Blazer
  • Luxe chiffon blouse
  • Naambadge

Gastheer

  • Pantalon
  • Colbert
  • Overhemd
  • Naambadge

Eventuele basisvermakingen zijn inbegrepen.

Passen kledingpakket in Enschede

Je ontvangt van ons een uitnodiging om bij Kayser Bedrijfskleding in Enschede jouw maten te laten opmeten.

Let op! Het passen vindt plaats bij Kayser aan de Cromhoffsbleekweg 5, 7513 ET in Enschede.

Wegens het uitbreken van het coronavirus en de daarbij behorende richtlijnen van het RIVM zal het aanmeten van de kleding dit jaar plaatsvinden bij Kayser Bedrijfskleding. Op de uitnodigingsbrief zit een sticker met een ingepland pasmoment. Om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen blijven voldoen geldt: kom op de vermelde dag en tijd en betreed alleen het terrein van Kayser. Mensen die meekomen in verband met vervoer wachten buiten het terrein.

Het kledingpakket dien je tijdens het passen te betalen, dit kan contant of per pin. Kledingpakketten die niet betaald zijn kunnen helaas niet in bestelling worden genomen. Indien je het bedrag niet ineens bij het passen kan voldoen, ga dan in overleg welke mogelijkheden er zijn. Heb je al delen van het kledingpakket, overleg dan met Kayser wat je aanvullend nodig hebt.

Uitlevering kledingpakket

Het kledingpakket wordt na de zomervakantie op het ROC van Twente uitgeleverd door Kayser Bedrijfskleding. Dit zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden in de geplande introductieweek.

Stoppen met de opleiding

Mocht je gepast hebben en toch stoppen of niet beginnen met de opleiding, mail dan direct naar student@kayser.nl (school geeft niet door dat je stopt of niet begint!). Alleen niet-vermaakte, ongedragen kleding met originele labels kan in overleg en verminderd met de administratiekosten retour.

Wij wensen jullie een goed jaar toe!
Het Kayser Bedrijfskleding Team

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Kayser Bedrijfskleding.