Een onvergetelijke eerste indruk ...
ROC van Twente

Zelfstandig werkend bakker

ROC van Twente kledingpakket

Na de zomer ga je beginnen met de opleiding Zelfstandig werkend bakker in Almelo.

Het ROC van Twente heeft, samen met Kayser Bedrijfskleding, een kwalitatief hoogwaardig kledingpakket voor je samengesteld. Dit kledingpakket kunnen wij jou voor een scherpe prijs aanbieden, maar je bent vrij elders een gelijk pakket aan te schaffen. De speciale ROC van Twente prijs ligt ca. 10% onder de normale marktprijs en dus kun je voordeel halen uit onze samenwerking

De aanbieding ziet er als volgt uit:

Bakkerskleding BOl

  • 2 Bakkersjassen (hiltons)
  • 2 Bakkersbroeken
  • 2 Halterschorten
  • 1 paar veiligheidsschoenen t.b.v. keuken, antislip ‘Emma’

Bakkerskleding BBL

  • 1 Bakkersjas (hilton)
  • 1 Bakkersbroek
  • 1 Halterschorten
  • 1 paar veiligheidsschoenen t.b.v. keuken, antislip ’Emma’

Passen en betalen kledingpakket

Je ontvangt van ons een uitnodiging om bij Kayser Bedrijfskleding in Enschede jouw maten te laten opmeten. Het kledingpakket dien je tijdens het passen te betalen, dit kan contant of per pin. Kledingpakketten die niet betaald zijn kunnen helaas niet in bestelling worden genomen. Indien je het bedrag niet ineens bij het passen kan voldoen, ga dan in overleg welke mogelijkheden er zijn. Heb je al delen van het kledingpakket, overleg dan met Kayser wat je aanvullend nodig hebt.

Uitlevering kledingpakket

Het kledingpakket wordt na de zomervakantie op het ROC van Twente uitgeleverd door Kayser Bedrijfskleding. Dit zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden in de geplande introductieweek.

Stoppen met de opleiding

Mocht je gepast hebben en toch stoppen of niet beginnen met de opleiding, mail dan direct naar student@kayser.nl (school geeft niet door dat je stopt of niet begint!). Alleen niet-vermaakte, ongedragen kleding met originele labels kan in overleg en verminderd met de administratiekosten retour.

We zien je graag op de pasdagen!
Het Kayser Bedrijfskleding Team

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Kayser Bedrijfskleding.