Studentbreed goed gekleed!
Kayser is de vakman voor student- en bedrijfskostuums op maat die je uitstraling tijdens jouw studie compleet maakt. Kies hieronder je opleiding en ontdek wat Kayser voor jou kan betekenen.

Kleding voor de student

Samen met Saxion hogescholen hebben wij studentkostuums samengesteld die uitermate geschikt zijn voor je opleiding met een moderne vlotte uitstraling! Je bent geheel vrij waar je dit pak aanschaft maar we maken het jullie makkelijk en aantrekkelijk! We komen bij je op school maatnemen, vermaken waar nodig de kleding en leveren de kleding tijdens het begin van je opleiding centraal uit. Zo verlies je geen tijd met internetbestellingen, maten die niet passen, retourzendingen of een onjuiste uitvoering van de kleding. Je bespaart dus tijd, krijgt speciale prijzen en ontvangt altijd het juiste kledingpakket voor je opleiding. Onze adviseurs nemen tijdens het passen je maat, geven advies en nemen eventuele aanpassingen op. Zo zie je er altijd representatief uit en draag je altijd de juiste dresscode bij externe bezoeken of tijdens de stage.

Het kledingpakket wordt op school geleverd in een luxe hoes en er wordt een waszak bijgeleverd. Samen met de wasinstructie en de waszak kun je je pak zelf onderhouden en heb je geen stomerij kosten. De stropdas of shawl ontvang je van het Saxion.

Kom dus tijdens de pasdag op school om het pak te laten aanmeten! De data van de pasdagen in september worden via het Saxion aan jullie bekend gemaakt.

Namens team Kayser tot dan!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Kayser Bedrijfskleding.