Een onvergetelijke eerste indruk ...
Opleiding

Hospitality Business School

Saxion kledingpakket

Na de zomer ga je beginnen met de Bacheloropleiding Hospitality Business School (HBS) op het Saxion in Deventer.

Het Saxion heeft, samen met Kayser Bedrijfskleding, een kwalitatief hoogwaardig kledingpakket voor je samengesteld. Dit kledingpakket kunnen wij jou voor een scherpe prijs aanbieden, maar je bent vrij elders een gelijk pakket aan te schaffen. De speciale Saxion prijs ligt ca. 10%-15% onder de normale marktprijs en dus kun je voordeel halen uit onze samenwerking.

De aanbieding ziet er als volgt uit:

Dames

Rok en/of pantalon (Greiff)
Blazer met revers (Greiff)
Blouse (LeDub)

Heren

Pantalon (Greiff)
Colbert (Greiff)
Overhemd (LeDub)

De kleding kunnen we vermaken en worden tegen kostprijs uitgevoerd.

De shawl of stropdas ontvang je van het Saxion. Het kostuum is van het merk Greiff, serie ‘Modern’ donkerblauw, met een wit hemd/blouse (www.greiff.de). De kostuumdelen zijn thuis in de wasmachine wasbaar. Zo bespaar je enorm op eventuele stomerijkosten.

Passen en betalen kledingpakket

Informatie volgt …

Uitlevering kledingpakket

Het kledingpakket wordt in de eerste oktoberweek op het Saxion uitgeleverd door Kayser. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via student@kayser.nl

Stoppen met de opleiding

Mocht je gepast hebben en toch stoppen of niet beginnen met de opleiding, mail dan direct naar student@kayser.nl (school geeft niet door dat je stopt of niet begint!). Alleen niet-vermaakte, ongedragen kleding met originele labels kan in overleg retour. Er worden wel administratiekosten berekend.

We zien je graag op de pasdagen!
Het Kayser Bedrijfskleding Team

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Kayser Bedrijfskleding.