Een onvergetelijke eerste indruk ...
Saxion

Hotel Management

Saxion kledingpakket

Na de zomer ga je beginnen met de Bacheloropleiding Hotel Management op het Saxion in Apeldoorn.

Het Saxion heeft, samen met Kayser Bedrijfskleding, een kwalitatief hoogwaardig kledingpakket voor je samengesteld. Dit kledingpakket kunnen wij jou voor een scherpe prijs aanbieden, maar je bent vrij elders een gelijk pakket aan te schaffen. De speciale Saxion prijs ligt ca. 10%-15% onder de normale marktprijs en dus kun je voordeel halen uit onze samenwerking.

De aanbieding ziet er als volgt uit:

Dames

Rok en/of pantalon (Greiff)
Blazer met revers (Greiff)
Blouse (LeDub)

Heren

Pantalon (Greiff)
Colbert (Greiff)
Overhemd (LeDub)

De kleding kunnen we vermaken en worden tegen kostprijs uitgevoerd.

De shawl of stropdas ontvang je van het Saxion. Het kostuum is van het merk Greiff, serie ‘Modern’ donkerblauw, met een wit hemd/blouse (www.greiff.de). De kostuumdelen zijn thuis in de wasmachine wasbaar. Zo bespaar je enorm op eventuele stomerijkosten.

Passen en betalen kledingpakket

Op donderdag 31 Augustus 2022 komt Kayser op het Saxion, Spoorstraat 29 te Apeldoorn, om jouw maten op te meten. Het kledingpakket dien je tijdens het passen en te betalen, dit kan contant of per pin. Kledingpakketten die niet betaald zijn, kunnen helaas niet in bestelling worden genomen.

Uitlevering kledingpakket

Het kledingpakket wordt in de eerste oktoberweek op het Saxion uitgeleverd door Kayser. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via student@kayser.nl

Stoppen met de opleiding

Mocht je gepast hebben en toch stoppen of niet beginnen met de opleiding, mail dan direct naar student@kayser.nl (school geeft niet door dat je stopt of niet begint!). Alleen niet-vermaakte, ongedragen kleding met originele labels kan in overleg retour. Er worden wel administratiekosten berekend.

We zien je graag op de pasdagen!
Het Kayser Bedrijfskleding Team

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Kayser Bedrijfskleding.